top of page

Obec Lipová | Tip na výlet od DUŠAN je tu JAKODOMA


Další Tip na výlet od DUŠAN je tu JAKODOMA nás zavede do severních Čech do malé vísky Lipová, která není tak bezvýznamná, jak by se na první pohled zdálo.

Samotná obec má vzácný zámek, který by potřeboval asi 400 miliónů korun na rekonstrukci, okolní rybníky, lipové aleje a vzácný zrekonstruovaný kostel více než 500 starý.

V krásném okolí je mnoho zajímavých míst. Více už najdete ve videu. Starosta obce pan Pavel Svoboda mi byl zdatným průvodcem a je to na tomto výletu znát.

*********************************************************** DUŠAN je tu JAKODOMA je český písničkář, kytarista, vodák, kreativní a zvídavý člověk a nyní Youtuber, se kterým zažijete hlavně pohodu. Podíváte se s ním na různá místa v Čechách a na Slovensku. V jeho videích se dozvíte něco z dušanova pestrého života. Bydlel na několika místech České Republiky a jako malý vyrůstal i Slovensku ke kterému má silný citový vztah. Pracoval jako závozník na TIRáku, jako horník 600 metrů pod zemí, jako interierový designer, animátor se svým dětským pořadem a mnoho let jako account manager Seznam.cz. Dnes má malou online reklamní agenturu. DUŠAN má povahu buldoka, k čemu se rozhodne to dotáhne do konce, je to mistr improvizace jak s kytarou tak s kamerou, miluje příběhy lidí, do kterých se dokáže vcítit a proto je mu mnoho lidí ochotno svůj životní příběh svěřit. *************************************************************

Odkaz na web: www.dusanjetujakodoma.cz Facebook: www.facebook.com/dusanjetujakodoma Instagram: https://www.instagram.com/dusanjetuja... Odkaz na kanál s videi: Https://www.youtube.com/channel/UCdJogJGNKPRTjWBt1odD2Zg Link na toto video:https://youtu.be/rYsz-_m7AgY


Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page