top of page

Dušanovo vystoupení v TALENTU 2015 (video)


Včerejší sobotní večer byl ve znamení předposledního, 12. kola castingů ĆESKOSLOVENSKO MÁ TALENT, kde se jak už víte objevil i Dušan.

Protože vystoupení, které uvidíte se odehrálo ráno v 0:30 hod po 16 hodinách čekání, dovolil jsem si začít vtípkem o tom, že "když jsem vyrážel z domu byl jsem oholen". Až na Prachaře se všichni rozesmáli a pochopili, že čekání na vystoupení v TALENTU je někdy opravdu dlouhé. Jakubovi vtípek docvakl asi za 10 vteřin a tak se ještě stihl přidat ke smějícícmu se davu.

Hned potom jsem vysvětlil, že mám mamku z Čech a tátu ze Slovenska, což mi dává jisté právo, být v soutěži JAKODOMA. A zároveň, že mívám trému a pokud jsem někde JAKODOMA, tak už ji vlastně nemusím mít. No a posledním důvodem je samozřejmě moje bývalá kapela JAKODOMA.

Pak jsem si ještě přes neustálé dotazy Lucie Bílé, kdy začnu, dovolil otázku na porotu a publikum, kdo z nich chtěl být popelářem. A představte si, že všichni. :-)))

V tomto duchu začlo mé vystoupení, před opravdu unaveným publikem a porotou (seděli tam již ten den 12,5 hodiny), ale myslím, že se mi je podařilo rozparádit a pobavit.

V sestřihu, který připravila produkce, však najdete jen opravdu střípky. Nicméně i tak to myslím vypadá dobře.

Pokud si písničku chcete pustit celou, najdete ti tady i textem:

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page