top of page

ČeskoSlovensko má talent odkrylo své karty a DUŠAN je tu JAKODOMA odkryje jak se těší a co prožívá p


Nevím jestli je to jen tím, že jsem se letos stal součástí tohoto megálního světového projektu a zažil jsem jeden natáčení, ale jak tak sleduji co se kolem letošního ročníku děje, tak jsem příjemně překvapen.

Pominu-li zajímavé natáčení základních kol, tak jen to že se zvýšil počet porotců na čtyři, že se k projektu na "poslední chvíli" připojila TV PRIMA, že se vše bude dít v tom nejlepším sobotním televizním čase dává tušit, že se letos diváci mají na co těšit.

Dnes jsem zaregistroval oficiální zprávu, že letos nebude semifinále. Cože? A proč? Ptáte se.

Tak to také nevím. Co vím, že bylo 7 natáčecích dní a z nich bude 14 sobotních večerů naplněných 14 castingovými (předtočenými) koly.

A pak už bude jen finále. Jen finále. Jen finále na živo.

Poslední info, které mám přímo od produkce, je že nyní porota z postupujících vybírá opravdové postupující, tedy postupující do finále. Aspoň mi to tedy dává logiku.

A nebo se to změnilo a budete hlasovat Vy - diváci? Nevím.

A co Velký třesk? Tedy kolo, kdy se ze spoustu soutěžících utvoří semifinálová sestava? Je téměř jasné, že Velký třesk nebude letos využit. Je pravdou, že televize JOJ a Prima Velký třesk již nepoužila ani v minulé sérii. Letos tedy bude jiný systém vyřazování, který zatím ještě není znám.

*** *** *** *** ***

Moji milí kamarádi, přátelé, fanoušci, fanynky, je to pro mne nový pocit. Vzrušující pocit, který jsem do teď nepoznal. Proč? Pokusím se vysvětlit.

Mám rád recitály, koncerty. Ten čas kdy stojím před Vámi, dívám se Vám do očí, snažím se Vás rozesmát pomocí mravenců v lednici, Popeláře, Hrocha nebo Vás pohladit slovy písní jako je Zamyšlená, Krásná letní noc a podobně. Vidím vaši reakci, můžu zaimprovizovat. ne nadarmo mi v kapelách říkali mistr improvizace.

Ale teď jsem už někde natočený. Ležím na nějakém hard disku složený do jedniček a nul a někdo mě teď strčí do nějakého dílu a já nevím kam :-). Vím jen co budu hrát. Ale jak to vyznělo po 15 hodinách čekání, kdy jsem měl na ukázání co ve mně je 120 vteřin a na hodinách bylo 0:30 hod?

Podle aplausu v sále to bylo dobré. Vím, že jsem byl jsem připravený, věděl jsem co chci říct, věděl jsem že můžu mluvit. Ale nikdy nevíte, jak zareaguje unavené publikum, které mělo jít ve 22 hod domů a unavená porota, která už byla v sále 12 hodin na rozdíl od publika, které se v 19hod vyměnilo. Lucka Bílá je velkým pomocníkem soutěžících, ale málem mi v dobrém úmyslu rozbila celý koncept. Ale to si nechám na příště.

No a všem spočívá ten vzrušující pocit? Že si prostě nějakou sobotu zapnete telku a já tam budu a už s tím nemůžu nic udělat. Že to uvidí tolik lidí, kolik jich nezvládnu oslovit osobně ani za celý život. Že se spustí pozitivní i negativní ohlasy. Popravdě, kdo mne zná, ví že mi nevadí ani jedny, pokud jsou myšleny upřímně.

Kamarádi, přátelé, fanoušci i fanynky, Díky za dočtení až sem a sledujte můj blog a Facebook http://www.facebook.com/dusanjetujakodoma

Ahoj Dušan.

Zdroj:

http://talent-2015.cz/ceskoslovensko-ma-talent-2015-ceka-nas-14-castingovych-dilu-a-jedno-zive-finale/

Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page