top of page

DUŠAN V ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT


Mám rád talentové soutěže. Tedy spíš bych to měl říci jinak. Rád se dívám na talentové soutěže. Minulý rok mne inspiroval písničkář Pavel Helan v ČESKOSLOVENSKO HLEDÁ TALENT, který všechny rozesmál se svou písničkou "Koupil jsem si Ajfoun". A tak jsem letos v květnu, kdy produkce této talentové soutěže zavítala na sever Čech sbalil kytaru a vyrazil vstříc osudu, vlastně paní režiserce. Ještě je důležité podotknout, že nebýt syna Matěje (17), který mě na casting upozornil, bych to asi vůbec nezaregistroval, takže Matěji "díííky". A protože produkce o Matějové zásluze věděla, uspořádala casting ve střední škole, kterou Matěj navštěvuje.

Jak probíhá takový casting?

Casting aspoň v mém případě začal dlouhým povídáním, kde Vás nejdříve rozmluví a testují vaše vystupování a zároveň Vám dají šanci se osmělit. Celou dobu Vás snímá kamera a mluvíte na mikrofon. Ptají se Vás co předvedete, jakou máte podporu doma, co Vaší je Vaší profesí, jak dlouho hrajete, kolik máte fanoušků, koncertů, vlastních písniček, proč by měli vybrat právě vás...

Paní režisérka si přála zahrát nějakou písničku, která lidi pobaví. Váhal jsem mezi "Mravenci v lednici" a "Popelářem". Protože ale píseň o našich užitečných pracujících z oblasti veřejných služeb již čeká na své 2 minuty slávy více než 30 let, tak jsem zvolil "Popeláře".

Samozřejmě poznám, když se lidé baví a nic menšího než hrát pobaveným lidem zas nebaví dělat mne. Takže cílem této písničky bylo rozesmát trio, které sedělo proti mě a mělo za úkol vyselektovat vhodné účastníky pro zábavnou show. A aby nebyla jen legrace, po veselé písničce ještě pokračovala "Zamyšlená". Prý mi vážná poloha sedí více, ale momentálně mne více baví humorné písničky.

"Pokud Vás vybereme, dáme Vám vědět a přijel byste do Bratislavy na natáčení. Tam byste nám 2 minuty zahrál". Tak s tím odcházíte.

Casting v mém případě trval asi 15-20 min a pak už jen fotka do soutěžního alba a šup domů.

= = = = = = = = = = = = = =

No a pak žijete svůj život a trochu zapomenete, že Vám má někdo volat.

Takže když Vám zavolají z Bratislavy, jestli můžete 10.6.2015 dorazit, tak máte radost a řeknete: "Jasně. A můžu si vzít někodo s sebou"? "Ano".

Pokud byste někdo chtěli vyrazit na celý den do Bratislavy Incheba arény na natáčení, pobavit se, zafandit a držet mi palce dejte mi vědět a já Vám lístky zajistím.

Ahoj.

Váš DUŠAN je tu JAKODOMA

Foto managerka Dáša.


Mohlo by Vás zaujmout
Na tohle koukněte také
Hledání podle klíčových slov
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sdílejte
bottom of page